Motivatiebrief.3

Geachte ………….

Artim is de non-profit ontmoetingsplek waar onderzoek/ontwikkelingscentra, industrie, bedrijfsleven en universiteiten elkaar vinden in verschillende systemen en diensten. De Office-manager draagt zorg voor de continuïteit van de dagelijkse operaties en coördineert events. Dit werk sluit prima aan op mijn achtergrond en ambities en daarom zou ik graag bij Artim aan de slag gaan.

Met het aansturen van interne en externe organisaties heb ik als event & projectmanager al ruimschoots ervaring opgedaan. Ik heb veel ervaring opgebouwd met nationale en internationale B2B projecten. Mijn aanpak kenmerkt zich door mijn vermogen om “alle ballen” in de lucht te houden en de positiviteit en enthousiasme in anderen naar boven te brengen. Mijn communicatieve vaardigheden zijn sterk, waardoor ik prima functioneer als centraal aanspreekpunt, zowel voor klanten als voor collega’s.

Events, organisatie en relatiebeheer is het gebied waarin ik mij het meest thuis voel en om die reden zou ik er graag een volgende stap in maken. Bij de Artim zie ik een mooie uitdaging om mijzelf op evenementen toe te leggen in een omgeving waarin coördinatie, relatiemanagement en corporate identity de sleutelwoorden zijn. Graag kom ik het Artim team versterken in de functie van office operations manager.

Uiteraard ben ik van harte bereid mijn motivatie en competenties in een gesprek nader toe te lichten. Een uitnodiging hiervoor zie ik met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,